Oreo no bake cheezecake 🤤🌱

Crush 2 pakken oreo’s in een foodprocessor (of in een zakje met een deegroller). Niet zo fijn als zand, het is lekker wanneer het uit kleine stukjes bestaat. Doe de koekjes in een schaal. Smelt 50gr vegan boter en voeg toe aan de schaal. Mix dit heel goed met een pollepel totdat alle kruimels nattig zijn. Neem een springvorm en klem een vel bakpapier over de bodem. Doe de natte kruimels erin, druk ze stevig aan met een eetlepel en verdeel het gelijkmatig over de bodem. Zet de springvorm in de koelkast.

Doe de inhoud van 2 bakjes vegan creamcheeze in een kom. Gebruik een handmixer om het te veranderen in een zacht mengsel. Klop 2 pakjes Alpro slagroom op, voeg een scheutje vanillearoma toe, 2 zakjes vanillesuiker en een zakje klopfix. Schep je zachte creamcheeze erdoorheen. Crush 1 pakje oreo’s grof en schep deze ook door het mengsel.

Neem je springvorm uit de koelkast en schep het mengsel op de bodem, verdeel het met een spatel. Zet weer terug in de koelkast.
Smelt een reep handoff melkchocolade en voeg er een half theelepeltje kokosolie aan toe. Laat mooi dun smelten (niet te lang!!!). Verdeel het in streepjes over het mengsel (niet zoals ik deed, 2 hele repen als 1 dikke laag erbovenop 🤣) en leg 8 oreos op de taart, zo kun je mooi de grootte van de parten aanduiden. Zet nog even lekker in de koelkast (niet verplicht). En tadaaaaaa! Naar binnen harken, die handel!

Eet smakelijk!! ❤️🌱

* 4 pakken oreo’s
* 50gr vegan margarine
* 2 bakjes creamcheeze (ik nam Violife)
* 2 pakjes Alpro whipping
* 1x klopfix
* vanillearoma
* 2 zakjes vanillesuiker
* 1 reep hands off my chocolate, melkchocolade
* kokosolie

Maak jouw eigen website met JouwWeb