Ik kookte de pasta zoals de verpakking dat voorschreef (gnocchetti sardi van het merk Rummo). Uit laten lekken en af laten koelen.

Bak de falafels in een laagje olijfolie tot ze lekker bruin zijn. Doe de ijsbergsla in een grote schaal, snijd een komkommer in blokjes, een rode puntpaprika in reepjes, een rode ui in kleine blokjes en doe dit bij de sla in de schaal. Voeg de koude pasta toe. Laat de falafels afkoelen en voeg deze ook toe. Ik voegde er pittige knoflooksaus van rimboesauzen toe, een zakje salademix van de jumbo (pompoenpitten, zonnebloempitten, pijnboompitten) en saladecroutons knoflook met stukjes ui (ook Jumbo). Mix het allemaal goed en geniet!!! Een lekkere, frisse en goed vullende maaltijd❤️👌🏽

*pasta
*1 rode ui
*1 komkommer
*1 rode puntpaprika
*salademix Jumbo
*saladecroutons Jumbo
*pittige knoflooksaus (rimboesauzen)
*falafel (lekker veggie, Jumbo)