Nachoschotel in een paar minuutjes? I got you!

Bak vegan gehakt (ik nam die van beyond meat) in wat olijfolie, voeg de tacomix van Santa Maria toe met 100ml water, mix& bak het goed. Snijd een rode puntpaprika in ringen, een witte ui in reepjes en voeg beide toe. Ik nam een potje mexicaanse bonenschotel van Hak en voegde ook deze toe aan de pan. Even goed roeren en laten pruttelen, nacho’s in de ovenschaal, paninhoud eroverheen, vegan kaas naar keuze, even onder de grill en klaar is Klara!! Ik deed er nog avocado en een bekertje haverfraiche bij om het af te maken👌🏽

Eet smakelijk!

*vegan gehakt (je kunt ook linzen gebruiken, of gehakte paddenstoelen)
*olijfolie
*rode puntpaprika
*witte ui
*Mexicaanse bonenschotel (of bonen en tomatensaus naar keuze)
*zakje tacomix
*vegan kaas
*avocado
*haverfaiche
*nachochips