Orzo met gebakken “feta”.

Kook je orzo volgens de richtlijnen op de verpakking.
Verwarm de oven voor op 200graden. Neem een ovenschaal. Snijd een bak kleine romatomaatjes doormidden(de bak niet, maar de inhoud🤪) en leg de tomaten vervolgens in de schaal. Snijd een witte ui in reepjes en voeg ook deze toe. Pers 3 tenen knoflook en leg ook in de schaal. Voeg de inhoud van een bakje vegan garnalen toe. Schenk er wat olijfolie overheen met oregano, thijm en rozemarijn. Neem een blok feta van Violife, maak ruimte in t midden van de schaal en leg het blok daar neer. Verdeel nog een beetje olijfolie erover en een theelepel chilivlokken. Plaats de ovenschaal in de voorverwarmde oven. Haal hem er na ongeveer 25 minuten weer uit. Voeg de gekookte orzo toe aan de ovenschaal net als een flinke hand gesneden verse basilicum. Vermeng alles goed met elkaar en schep op. Indien gewenst kun je er nog een lepel garlic&herb affair doorheen roeren🤤. Garneer met basilicum.

Geniet!!

*orzo
*vegan garnalen
*witte ui
*bakje romaatjes/cherrytomaatjes
*3 knoflooktenen
*olijfolie
*oregano
*thijm
*rozemarijn
*chilivlokken
*zout&peper
*Violife Greek white
*verse basilicum
*garlic&herb affair voor de liefhebber

Maak jouw eigen website met JouwWeb