Lunchen is naast ontbijten, avondeten en snacken mijn favoriete activiteit!

Ik had nog een pakje balletjes in de koelkast van lekker veggie en ben ermee aan de slag gegaan. Ik hou van heel simpel, snel en lekker…so let’s go!
Onderstaand recept is voor 1 grote eter, maar je kunt er prima 2 wraps van maken, hoor!

Bak de balletjes even in wat olie (ik zou kiezen voor sesam, maar die was op🙄 Ik nam nu arachide olie. Bak ze even tot ze lekker bruin zijn.
Schep 2 ruime eetlepels Remia satehsaus in de pan en doe et 2 eetlepels soyasaus bij in (merk: flowerbrand). Roer het geheel even door. Pers 1 knoflookteen en voeg deze toe, net als een goede theelepel sambal badjak (als je ook van lekker pittig houdt, anders kun je deze weglaten). Zorg ervoor dat alles goed gemengd is. Zet het vuur helemaal laag.
Snijd een stuk komkommer in smalle reepjes.
Pak een wrap, leg de komkommer erop en schep de balletjes erbovenop. Ik had zoveel trek dat ik het daarbij liet🤣 maar doe er aub nog wat sesamzaadjes en ringetjes lente-ui overheen!!!👌🏽 Eet smakelijk!💚❤️

*vegan balletjes
*(sesam)olie
*Remia satehsaus (vierkante bakje)
*Flowerbrand zoute soyasaus
*knoflook
*sambal badjak(Koningsvogel)
*wrap
*sesamzaad
*lente-ui