Pasta met kruidenroomkaas en spekjes.

Ik gebruikte casarecce(pastasoort). Kook deze volgens de aangegeven tijd op de verpakking.
Snipper een grote witte ui en pers 3 teentjes knoflook. Verhit wat olijfolie in een pan en voeg zowel ui als knoflook toe. Bak even kort tot de ui glazig wordt en voeg een beker plantaardige kookroom van Blueband toe. Doe er vervolgens de hele inhoud van een bakje garlic&herb affair van @wildwestland_annie bij en maak hier al roerend een gladde saus van. Voeg een half zakje plantaardige rasp toe aan de saus om deze extra kazig te maken. Is de saus wat te dik naar jouw smaak? Voeg dan kleine beetjes water toe tot het de juiste dikte heeft. Bak de spekjes (ik gebruikte die van @vivera_nl want die vind ik het allerlekkerst) in een aparte pan. Giet je pasta af, schenk je saus erbij en schep het even om zodat alle pasta bedekt is. Schep op en maak het af met wat spekjes on top en vegan rasp naar keuze. Serveer met een frisse salade. Variate tip: voeg wat spinazie toe aan de saus!

*1 pak casarecce (of pasta naar keuze)
*olijfolie
*grote witte ui
*knoflooktenen
*plantaardige kookroom van @blueband_nl
*garlic&herb affair van Wildwestland Annie
*plantaardige rasp naar keuze
*vegan spekjes
*indien gewenst wat zout&peper naar smaak

Eet smakelijk!!!👌🏽💚❤️