Supersnel en lekker hapje; glasnoodles met spicy “chickn” (van soya knoopjes), lente-ui en avocado.

Kook je gedroogde tofu/soya/bean curd knoopjes gedurende 2 minuutjes en laat ze uitlekken. Kook ondertussen je noodles.
Doe je knoopjes in een schaal met 2 el olijfolie, 2 tl vegan kippenbouillon (bio2day), 1 el soyasaus, 1 tl appelazijn, 2 tl chili garlic pasta, 1 el agavesiroop. Mix het even goed met elkaar. Laat de pan heet worden op het vuur en voeg dan de knopen en marinade toe aan de pan. Even bakken op hoog vuur tot het dat lekkere bruine kleurtje krijgt.

Giet je noodles af, voeg de knopen eraan toe, leg er een avocado bij (in plakken), garneer met lente-ui en sesamzaadjes. Ik deed er nog een fikse lepel chili-olie overheen.

*tofu/soya/bean curd knopen (toko)
*glasnoodles
*olijfolie
*vegan kippenbouillon
*appelazijn
*soyasaus
*chili garlic pasta (toko)
*agavesiroop
*avocado
*lente-ui
*zwart&wit sesamzaad
*chili-olie (crispy is het allerlekkerst! Toko)

Eet smakelijk!!