Vegan zalmpasteitjes😍

Verwarm je oven op 220graden.
Doe de inhoud van een bakje garlic&herb affair van @wildwestland_annie in een ruime schaal, voeg 3 fijngesneden stengels lente-ui toe en een heel fijn gesneden halve ui(wit). Zet het even aan de kant.
Bak 2 vegan zalmfilets van @vivera_nl in wat olijfolie zonder ze te kruiden. Laat ze na het bakken helemaal afkoelen.
Maak de zalmfilets klein en doe in de schaal. Voeg een flinke theelepel zalmkruiden (Verstegen) toe en meng het allemaal goed zodat alles goed verdeeld is.
Verdeel je plakjes bladerdeeg op de bakplaat, doe in het midden van iedere plak een flinke lepel van het mengsel en vouw de punten naar elkaar toe.
Kwast af met plantaardige melk en strooi er witte&zwarte sesam overheen. Bak het 20 minuten in de oven tot ze mooi bruin zijn. De smaak is echt waaaaanzinnig!

*plakjes bladerdeeg
*vegan zalm Vivera
*garlic&herb affair
*lente-ui 3 stengels
*1/2 witte ui
*plantaardige melk
*olijfolie
*sesamzaadjes
*zalmkruiden (Verstegen)