Apfelstrudel!!

Snijd 3 appels in kleine stukjes en doe ze in een kom. Doe er een hand rozijnen bij, een el kaneel, 1,5 el suiker en roer het goed om.
Verwarm de oven op 220 graden.

Leg een lap bladerdeeg op een stevige ondergrond.
Foto 2: smeer speculoospasta in het midden, in de lengte van het bladerdeeg. Gebruik de achterkant van een lepel.
Foto 3: schep het appelmengsel op de speculoospasta en druk het met je lepel een beetje aan.
Foto 4: Gebruik een pizzasnijder om reepjes te snijden in de lange zijden tot aan het appelmengsel.
Foto 5: vouw de reepjes om en om schuin omhoog zodat er een vlechteffect ontstaat. Strijk hem rijkelijk in met plantaardige melk, strooi er wat kaneelsuiker overheen en plaats in de oven.
Leg er na een kwartier wat chocolade overheen en doe de oven nog een paar minuten in zodat het lekker kan smelten.

De speculoos en chocola maakten dit tot een apfelstrudel 2.0! Echt ontzettend lekker!!

De moeite waard om eens te proberen! ❤️🌱