Linguini aglio é olio met de smokey bits van Oumph!

Kook de pasta in ruim water.
Schenk ongeveer 3 cm olijfolie in een hapjespan en zet het vuur zachtjes aan. Snijd 10(ja echt waar, 10) flinke knoflooktenen in dunne plakjes. Hak een bosje platte peterselie fijn. Voeg de knoflook toe aan de olie en doe er een tl gedroogde chilivlokken bij. Roer zachtjes en zorg ervoor dat je knoflook niet aanbrandt (vuur laag). Voeg na 5 a 10 minuten de peterselie toe en bak dit 5 minuutjes mee.

Bak ondertussen de smokey bits in een koekepan tot ze bruin en licht knapperig zijn.

Giet de pasta af wanneer deze beetgaar is, terug in de pan….en giet de inhoud van de hapjespan eroverheen. Voeg ook de gebakken smokey bits toe. Meng even goed met 2 vorken of slabestek. Schep op en rasp er een vegan kaas overheen❤️

*linguini (of andere pasta)
*smokey bits van Oumph!
*verse platte peterselie
*chilivlokken
*olijfolie
*knoflook
*prosociano van Violife

Eet smakelijk!

Maak jouw eigen website met JouwWeb